Opiskelu

Sähkötekniikan korkeakoulun opiskelijat voivat suorittaa tekniikan kandidaatin ja diplomi-insinöörin tutkinnot. Diplomi-insinöörin tutkinnon suoritettuaan lahjakas opiskelija voi hakea korkeakoulun tohtoriohjelmaan, jossa opiskelu johtaa tekniikan tohtorin tutkintoon. Tohtoriohjelmassa opiskelu on ensisijaisesti tutkimuksen tekemistä korkeakoulun professorien tutkimusaloilla.

Sähkötekniikan korkeakoulussa opiskellaan automaatio- ja systeemitekniikkaa, bioinformaatioteknologiaa, elektroniikkaa, sähkötekniikkaa ja tietoliikennetekniikkaa.

Millaista on opiskella Sähkötekniikan korkeakoulussa? Mitä killoissa puuhataan? Mitä kokemuksia opiskelijoilla on ollut? Kuinka sujuu Suomen ensimmäisen satelliitin rakentaminen? Tutustu opiskelijoiden elämään korkeakoulussamme.

Katso myös


Muu koulutus

Korkeakoulu tarjoaa perustutkinto-opetuksen ja tohtorikoulutuksen lisäksi muuta koulutusta. Osa koulutuksesta on maksullista, osa maksutonta. Yksityiskohtaisempia tietoja koulutuksesta saat järjestäjien omilta sivuilta.

Avoin yliopisto

Aalto-yliopiston avoin yliopisto järjestää tutkintovaatimusten mukaisia kursseja, jotka ovat avoimia kaikille pohjakoulutuksesta riippumatta. Avoimen yliopiston omien kurssien lisäksi kurssipaikkoja on tarjolla tutkinto-opetuksen kursseilla. Lue lisää Avoimen yliopiston sivuilta.

JOO-opinnot eli joustava opinto-oikeus

JOO-opinnot mahdollistavat muiden yliopistojen opiskelijoille opiskelun Sähkötekniikan korkeakoulussa. Tutustu JOO-ohjeisiin ja JOO-periaatteisiin (esim. JOO-tarjonta, hakuajat, myöntökriteerit) Joustavan opinto-oikeuden verkkopalvelussa www.joopas.fi.

Yksittäisten kurssien erillinen opinto-oikeus

Suomalaisessa yliopistossa ylemmän korkeakoulututkinnon suorittaneella on oikeus täydentää opintojaan yliopistossa suorittamalla opetussuunnitelmiin kuuluvia kursseja. Hakuaika opintoihin on jatkuva. Erillisopiskelu on maksullista.

LUMA-toiminta

LUMA-toiminnan tavoitteena on tukea ja edistää luonnontieteiden, matematiikan ja teknologian opetusta ja oppimista kaikilla asteilla sekä lasten ja nuorten luonnontieteellistä, matemaattista ja teknologista harrastuneisuutta. Sähkötekniikan korkeakoulu tarjoaa mm. kärkikursseja avaruustekniikasta sekä mikro- ja nanotekniikasta lukiolaisille.

Korkeakoulun tiloissa toimii myös luonnontieteiden harjoitustyölaboratorio, joka on yläkoulujen ja lukioiden käytössä, sekä biotaidelaboratorio. Lue lisää LUMA Aallon sivulta

Uutiset

Tapahtumat

Näytä lisää