Aallon muotoilujohtamisen opintoja voi jatkossa tehdä myös etänä

16. tammikuu 2018

Suositun IDBM-ohjelman opit halutaan myös ulkomaiden huippuyliopistoissa opiskelevien ulottuville.

Say it again, kid! – Vieraan kielen ääntämisen oppiminen helppoa ja hauskaa pelin avulla

16. tammikuu 2018

Pelin avulla maahanmuuttajat ja lapset voivat harjoitella kielen alkeita ja ääntämistä välittömän palautteen avulla ilman henkilökohtaista opettajaa.

Aalto Design Factory kehittää Volkswagenin kanssa uutta yhteistyöalustaa

15. tammikuu 2018

”Digitaalisten ideoiden tila”, PopUp Markthalle, avautui yleisölle 15. tammikuuta.

Tiede ja taide Yhteistyö

Häät kampuksella

15. tammikuu 2018

Tuomaksen ja Inkan yhteinen tarina alkoi fuksien infotilaisuudesta.

Laajin Kiinassa järjestetty Suomi 100 -vuoden tapahtuma saa jatkoa

11. tammikuu 2018

Sino Finnish 100 Challenge juhli päätösgaalassa Shangaissa haastekilpailun palkittuja ja julkisti suomalais-kiinalaisen yhteistyön jatkon.

Englanninkielisten kandidaattiohjelmien hakuaika alkoi 9.1.

9. tammikuu 2018

Uusi englanninkielinen tekniikan ohjelma alkaa ensi syksynä.

Aalto-yliopisto Climate Leadership Coalition ry:n jäseneksi

9. tammikuu 2018

Yhdistyksen tavoitteena on vaikuttaa yritysten ja yhteiskunnan valmiuteen vastata ilmastonmuutokseen.

Parhaan signaalinkäsittelyn tieteellisen artikkelin palkinto professori Visa Koivuselle

8. tammikuu 2018

Palkinnon myönsi maailman suurin insinöörijärjestö IEEE.

Nokialla ja Aalto-yliopistolla laaja strateginen yhteistyö

4. tammikuu 2018

Kumppanuuden alueita ovat muun muassa tekoäly ja tietoverkot.

Kesätöitä (tutkimusapulainen) Tietoliikenne- ja tietoverkkotekniikan laitoksella

2. tammikuu 2018

Haluatko kesätöihin tietoliikenne- ja verkkotekniikan huipulle?

Akustiikan tutkimukselle rahoitusta Nordic Hub -hausta

2. tammikuu 2018

NordicSMC-verkoston osaaminen kattaa kaikki äänen ja musiikin tutkimuksen alat taiteista luonnontieteeseen ja tekniikkaan.

Tiede ja taide Yhteistyö

Vuosi 2017: satelliitteja, ekotaidetta ja kvanttitietokoneita

28. joulukuu 2017

Suomen suuri vuosi oli Aallossa tieteen ja taiteen juhlaa.

Puinen labyrintti-peli digitalisoitiin Sähköpaja-kurssilla

21. joulukuu 2017

Ensimmäisen vuosikurssin opiskelijoiden huikeiden töiden joukossa myös lasermatopeli, liikkuva tutka ja itsestään lentävä lentokone.

Älykorun antenni sai nimen Oreo-keksiltä

19. joulukuu 2017

Opiskelijat tutkivat ja kehittivät Kalevala Korulle antenniratkaisuja Antennas workshop -kurssilla.

Opiskelu Tiede ja taide

Oppimiskeskus elää aamusta iltamyöhään

18. joulukuu 2017

Tavallinen tiistai Harald Herlin -oppimiskeskuksessa Otaniemessä. Seurasimme yhden päivän ajan ainutlaatuista tunnelmaa palkitussa rakennuksessa.

Haku maisteriohjelmiin on alkanut

15. joulukuu 2017

Hakuaika Aalto-yliopiston maisteriohjelmiin on 15.12.2017 – 24.1.2018.

Tuhannes kalibrointitodistus Orion Diagnosticalle

11. joulukuu 2017

MIKES-Aalto Mittaustekniikan myöntämä kalibrointitodistus koskee laadunvarmistuksessa referensseinä käyttämien optisten suodattimien läpäisyä.

Suomi 100 -videosarja – visuaalisia tarinoita muutoksentekijöistä

7. joulukuu 2017

Aallon edeltäjät ovat olleet kasvualustana suomalaisen yhteiskunnan muutoksentekijöille jo 1800-luvun puolivälistä alkaen.

Tiede ja taide Yhteistyö Muut

Health Design 2017 toi yhteen terveydenhuollon, muotoilun ja teknologian osaajat

7. joulukuu 2017

Terveysteknologiaa voi kaupallistaa muotoilu- ja suunnitteluosaamisen avulla.

Professori Sergiy A. Vorobyoville IEEE Fellow -arvo

5. joulukuu 2017

Vorobyovin kehittämiä menetelmiä on sovellettu laajalti erilaisissa antennijärjestelmissä, tutkissa ja tietoliikennejärjestelmissä.

Kunniamerkkejä itsenäisyyspäivänä

4. joulukuu 2017

Tasavallan presidentti myöntää kunniamerkkejä Aallon henkilöstölle. Hallituksen jäsen Bengt Holmström saa Suomen Leijonan suurristin.

Uraseurantakysely auttaa kehittämään opetusta

4. joulukuu 2017

Vuoden 2012 maisterialumneja ja 2014 tohtorialumneja pyydetään vastaamaan kyselyyn omasta urastaan.

Koko Otaniemi opettaa

1. joulukuu 2017

Uusi alustatalous mullistaa koulutusajattelua Otaniemen kampuksella. Koulu palveluna -malli leviää nyt myös perusopetukseen ja maailmalle.

Kampus

Akustiikan ala yhteen - Aalto Acoustics Lab nostaa alan profiilia ja tiivistää yhteistyötä

1. joulukuu 2017

”Akustiikan ala on kasvussa ja vaarana voi olla jopa työvoimapula”, kertoo professori Vesa Välimäki.

Ruotsin prinssi Daniel tutustui Aalto-yliopistoon

30. marraskuu 2017

Prinssiä ja tämän laajaa seuruetta kiinnosti erityisesti yliopiston yritysyhteistyö ja startup-yrittäjyys.

Kampus Yhteistyö Muut